2022. június 1., szerda

Magadon kívül hiába keresel bármit...

 

Az emberi lét 10 törvényszerűsége, mely befolyásolja az életünket

1.Az ember szociális lény. Szüksége van az egészséges kapcsolatokra. Jól tudjuk, hogy a kapcsolatok nem egyformák. Szeretünk, majd gyűlölünk, elfogadunk, majd letagadunk, bízunk, majd bizalmatlanok leszünk. A lényeg, hogy nem szabad leírni csak azért egy embert, mert valakiben már csalódtunk. Szükségünk van egymásra!

2. Magadon kívül hiába keresel bármit, hogy jobb, erősebb, gazdagabb, gyorsabb vagy okosabb legyél. Minden lehetőség benned van! A belső erőd erősítése, ápolása a legfontosabb, hogy az élet akadályait leküzdhesd.

3. Akadályok mindig vannak, és néha a legalkalmatlanabb időben jönnek. Két lehetőség közül választhatsz, átmész vagy nem. Ne feledd, minden bizonytalanság és akadály egy lehetőség, hogy erősítsd magadat!

4. Néhányan úgy érezzük, hogy teljesen egyedül vagyunk. De valamilyen formában mindenki megtapasztalja az elszigeteltség, a magány és a kétségbeesés érzését.  

5. Ha felébredsz reggel, már ez egy ajándék. Ha aznap valami szörnyű esemény történik is, te lehetőséget kapsz arra, hogy a holnapod szebb legyen. Adj hálát minden napodért!

6. Mindenki követ el élete folyamán több - kevesebb hibát. A legfontosabb, hogy kérdezd meg magadtól: tanultam a hibáimból? Vond le a tanulságot és újra ne kövesd el ugyanazt a hibát!

7. Bízunk emberekben, akik valamivel megtörik a bizalmunkat. Sok ember hazudik, manipulál és szándékosan próbál fájdalmat okozni. Sajnos ilyen az élet. Ugyan csak egy kis része ez az életnek, de akkor is a része. Mindig arra gondolj, hogy ezek elősegítik a növekedésedet és ezáltal erősebbé válsz.

8. Annak ellenére, hogy több milliárd ember él a Földön, nincs még egy olyan, mint te. Tested és lelked is egyedi, ezért különleges vagy! Ismerd fel egyedi jellemvonásaidat és vigyázz azokra!

9. Sokan várnak a tökéletes időzítésre. Néha az a legjobb döntés, ha nem vársz annyit, mert lemaradhatsz valami igazán szépről.

10. Ha van valamilyen vágyad, próbáld meg azt elérni! Nem számít a korod, az iskolai végzettséged, semmi sem számít. Ha van egy mélyen beivódott álmod, tegyél meg mindent érte, hogy elérd!

Jóportál

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése