2017. szeptember 28., csütörtök

Nincsenek véletlenek...

 
Az életben nincsenek véletlen találkozások és események. Minden egy előre meghatározott terv alapján zajlik. Hogy hol a szabad akarat? Ott, ahol létrehoztad a tervet. Szabad akarat az is, hogy mihez kezdesz a találkozásokkal. Lelked elvezet azokra a helyekre, ahol találkoznod kell azon karmikus társakkal, akikkel kölcsönösen tanítjátok egymást. 
 
Ha elfogadnánk ezt, sokkal nyugodtabbak és kiegyensúlyozottabbak lennénk. Ha hinnénk abban, hogy minden okkal történik, és mindennek célja van, akkor nem rágódnánk, hanem ráéreznénk a miértekre. 
 
Úgyhogy ne aggódj, aki a Tiéd, Rád talál. Akit Neked szántak, a megfelelő időben megérkezik és nem megy sehova. Bizony, van olyan, aki Érted született meg. Közösen kell megalkotnotok valamit, amit élettervnek hívunk. Ti együtt vagytok erősek. Együtt vagytok egészek. Ő az, akit Isten azért küldött, hogy feledtesse Veled a sok megpróbáltatást, hogy segítse leoldozni Rólad a láncokat, és újra hitet, bizalmat adjon az élethez. 
 
Nincsenek véletlenek. Így ne hadakozz, fogadd el az Univerzum ajándékait. Fogadd el, ha valaki megjelenik, azt is, ha eltűnik. Mindkettőnek célja van. És sokszor csak később jössz rá, hogy amit tragédiaként élsz meg, tulajdonképpen isteni szerencse...
 
(Mohácsi Viktória)
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése