2016. április 11., hétfő

Mi is az pontosan, hogy Ikerláng Kapcsolat?

 
Mi is az pontosan, hogy Ikerláng Kapcsolat?
 
 
Egy férfi és egy nő egyenrangú közeledése egymáshoz, és távolodása egymástól, egy lelki, szellemi és testi fejlődési és rezgés emelő folyamat, melyben fokozatosan ledobják magukról azokat a több ezer éves láncokat, melyeket az emberiség kapott, Atlantisz után.
Csodák jellemzik ezt a kapcsolatot, mert nem csak egy, hanem három szinten kapcsolódsz a párodhoz.
Fizikai síkon, ezért változik a tested.
Lelki, azaz asztrális síkon, ezért változik a lelked.
Szellemi, azaz mentális síkon, ezért változik a gondolkodásod.
Olyan, valójában hétköznapi csodák történnek, mint
az ego lerakása, a félelmek és ősfájdalmak, ősi bizalmatlanság elengedése,
a családból, apától, anyától hozott negatív minták elengedése,
hibás, előző kapcsolatokból hozott berögződések, mint a női irányítás, a férfi menekülés, a görcsösség, az akaratosság, a féltékenység, az önbizalomhiány elengedése.
Oldódnak a szexuális blokkok, a szexualitás más dimenzióit is megismered, gyakori az asztrális szex, azaz egymástól távol, érintés nélkül szeretkeztek.
Nem hétköznapi csodák is történnek, melyeknek valójában normálisnak kellene lenniük, hiszen a világon minden ember ugyanúgy képes rá, mint az állatvilág, mint telepatikus kommunikáció, energia és érzelmek átadása, áradása
a szex és a test tisztelete, megtanulni értékelni egy ölelést, egy szeretkezést,
a fizikai sík más szemmel látása, mint megtanulni örülni a gyönyörű természetnek, ami körülvesz, örülni egy szónak, egy érzésnek, egy képnek
megtanulni hálásnak lenni, jól, igazán pozitívan teremteni.
Az Ikerláng Kapcsolat egy lélekiskola, egy szellemi iskola és egy test iskola egyben, a fájdalom, mellyel a fejlődés jár, csakis annak köszönhető, hogy a lélek és a szellem fokozatosan megválik minden ego szintű, fizikai szintű és reinkarnációs blokktól.
A végeredmény maga a belső csoda születése, az önszeretet megtanulása, az önteljesség elérése és önmagadhoz való visszatalálás, melybe ő, a másik ember csatlakozhat, szintén teljességében.
Gyönyörű, könnyekkel és boldogsággal teli út ez, és meg kell tanulnod értékelni, mert ajándékot kaptál a sortól, nem csapást.
Azt is meg kell tanulnod, hogy ne determinálj, ne rendelj mindent alá annak, hogy mert ez ikerláng kapcsolat, vonatkoztass el ettől, csak élvezd az utat és akkor tényleg célba érsz!



(szerző Vörösné Végh Eszter)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése