2017. december 3., vasárnap

Adventben…

 
Adventben…
 
Várakozás, készülődés valamire, az ünnepre. Egy napra, talán csak egyetlen pillanatra, amit máskor nem élhetünk meg.
Karácsony csak egyszer van egy évben…mondják, s ez így is van. De azok a pillanatok, azok az érzések elérhetőek számunkra egész évben. Rajtunk múlik, hogy megengedjük-e ezt.


Karácsony a Szeretet ünnepe, és az az energia, a szeretet minden nap ott van bennünk, a szívünkben, benne van a levegőben a Létezésben. Nekünk kell ehhez az energiához és ezáltal az ünnephez közelebb kerülni, nekünk kell ahhoz változni és változtatni, hogy egy éven belül ne csak pár napra legyen jelen.

Tekinthetsz úgy az egész eddigi életedre, mintha az az egész egy Advent lenne ami most teljesülhet be végre és innentől kezdve neked minden napod ünnep lehet! Nyisd meg magadat erre a lehetőségre és most, ebben az évben tekints így az Adventre és az utána következő ünnepre.

Légy mostantól más, tekints másként a mindennapokra a világra, engedd meg ezt a változást önmagadnak és ezáltal a világnak.
Készülj a Fény születésére, hogy egy új minőségű Fény gyúlhasson a szívedben, a lelkedben!


Tegyél meg mindent azért, hogy ez megtörténhessen, és az idei évben ne engedd el az ünnepet csak azért, mert a naptár és az idő szerint vége lett. Tartsd meg a Fényedet, az érzéseket, a pillanatokat az ünnepet betöltő szeretet, lényeget.

Vidd ezeket magaddal minden egyes napodba, hogy ott is Fényt áraszthasson belőled, hogy a Fényed beragyoghasson, betölthessen minden pillanatot, percet.
A Lelkünk reszketve várja, hogy felkészültnek érezzük magunkat végre, hogy úgy gondoljuk végre, hogy megérettünk az ünnepre, saját Fényünk megszületésére.


Állj meg egy pillanatra és nézz a dolgok mögé, lásd meg a lényeget! Lásd a Fényeket, színeket, az illatokat, engedd, hogy az érzetek, érzések átjárjanak. Engedd be ezeket magadba, hagyd, hogy áramoljanak benned, őrizd meg őket. Válj eggyé velük, integráld mélyen magadba őket. Legyen a Lényed, személyiséged része mindez. Akard megtartani, akarj vele eggyé válni, ne akard elengedni!

Elengedni nem ezeket a dolgokat kell!
 
Engedd el mindazt, ami ezt a megélést akadályozhatja, korlátozhatja és tarts meg mindent ami ezt megtámogatja!

Indulj el előre, hogy most ebben az évben végre megfordíts mindent és meglásd, megtaláld a lényeget: Önmagadat az Életedben!
 
Ilyen az én Adventem, ha tetszik, gyere és tarts velem az Ünnepek valódi Fényébe!


(Váradi Andrea Talentumok)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése