2017. július 19., szerda

Szerelemi kapcsolatok

 
Szerelemi kapcsolatok
 
Minden ember életében eljön az a pont, amikor fájdalmasan hasít bele az érzés. Belső érzékelése ébredezik, s felismeri, hogy Ő bizony nem egész. Érzi, hogy valahol, valamikor elveszítette lelke másik felét.
 
Minden szívet-érintő találkozás okkal történik életünkben. Azonban nem minden lélek-érintés jelzi számunkra, hogy megérkezett az “Igazi”.
 
Előző életbeli, karmikus szerelmeink is kiválthatják belőlünk a nagy “Ő” érzését, hiszen a lelkek felismerik egymást. Ismerős a másik, hiszen számtalan inkarnációt töltöttünk már együtt. Azonban ez az érzés megszűnik, amint a feladat lejár. Nem a szeretetről beszélek, hiszen az időt álló. Egyszerűen érzi az ember, hogy valami megváltozott. Ilyenkor nem kell halogatni a továbblépést. Nem szabad megrekedni, bele ragadni helyzetekbe, megállítani az életünket.
 
Amíg teljes szívedből nem tudod a másik embert elfogadni, amíg találsz benne kifogásolnivalót, amíg szeretnéd megváltoztatni, átformálni a saját képedre, biztosra veheted, hogy nem a lelked másik felére bukkantál. No nem azért, mert neki nem lehetnek hibái, egyszerűen azért, mert amíg kontroll alatt élsz, amíg nem tudsz elfogadni, megbocsátani, elengedni és feltétel nélkül szeretni, esélytelen, hogy lelked másik felével kapcsolatot kezdj. Soha nem a másik emberben van a hiba. Hidd el, ha Te felkészültél, senki és semmi nem tudja megakadályozni a kapcsolat beteljesülését.
 
Ne azt várd, hogy a másik ember gyógyítsa be a sebeid. Ne azt várd, hogy mellette majd boldog leszel. Ő nem Érted született, de általad létezik. Te nem Érte születtél, de általa létezel.
 
Ha szerelemre vágysz, egyetlen módon érheted el: meg kell tanulnod szeretni önmagad, ami az önmegismerés rögös útvesztőin át vezet. Fel kell dolgozni a múlt sérüléseit, elsajátítani a megbocsátás, az elengedés és az türelem leckéjét. A hiány érzete helyett elfogadással megtölteni lelkedet.
 
Amint meggyógyítod sebesült lelkedet, fel fogod ismerni, hogy a szerelem mindig is ott volt a lelkedben, de a sérüléseid és függőségeid miatt képtelen voltál felismerni azt…
 
(Mohácsi Viktória)
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése