2017. július 27., csütörtök

A kapcsolat legyen választás...

                                                      
Interjú Dr. Dain Heerrel: A kapcsolat legyen választás, nem cél- Mit tehetsz első lépésként?

Ha már egy ideje egyedülálló vagy és nem tudod miért, a megoldás nem abban rejlik, hogy arra várj, valaki majd levesz a lábadról. Most szembesítelek a nyers valósággal, ami lehet, hogy nem fog tetszeni: Az az elképzelés, hogy létezik valahol egy elragadó Herceg/ Hercegnő a számodra vagy egy lélektárs, pusztán a képzelet szüleménye és ez a gondolkozásmód tönkre fogja tenni a kapcsolataidat. Az ilyen valótlan elvárásokkal kudarcra ítéled magadat, azzal ellentétben, hogy a saját életedet élnéd. A kapcsolat legyen választás, nem cél. Ha változtatsz ezen a gondolkozásmódon, jó úton haladsz, hogy több önbizalmat, függetlenséget és a „ki nem szarja le” magatartást fejlessz ki magadban. Megkérdeztem Dr. Dain Heert, a kapcsolatok szakértőjét, mit tanácsol, hogyan irányítsuk a szerelmi életünket ahelyett, hogy játékszerré válnánk. Nagyszerű ötletekkel állt elő egyedülálló nők számára.

„Először is, megpróbálom az emberek tudomására hozni, hogy valójában a nők a világ harcosai”- mondta. „Ők azok, akik másfajta valóságot és lehetőségeket szeretnének teremteni. És szenvedő nőként üldögélve arra várnak, hogy jöjjön egy férfi, ami az igazság totális érvénytelenítése.” A passzív szerep eljátszásával lekicsinyled önmagad és ki jöhetne „megmenteni téged”, ha észre sem fog venni? A cél ebben az esetben nem az lesz, hogy egyáltalán felkeltsd egy potencionális partner figyelmét. A legfontosabb, amit elsősorban meg kellene tenned, hogy magadon dolgozol. Ha egyszer felhagytál a biztonság érzetre törekvéssel, minden a helyére kerül. Az a legrosszabb a társkeresésben, minél sikertelenebb vagy, annál inkább hibáztatod magadat. Ahelyett, hogy azt próbálnád kitalálni, mi a baj veled, élj jobb életet és nézd meg ki az, akit ez vonz.

Öt dolog, amit mindenkinek ki kellene próbálnia (és kellemesen éreznie magát benne), az az egyedüllét

„Rendelkezel azzal a képességel, hogy megteremtsd azt, ami messze túlmutat azon, amit elképzeltél, viszont ehhez hajlandónak kell lenned arra, hogy tudatosságot alakíts ki önmagaddal kapcsolatban, amit nem egy másik személy fog megadni neked.”. Dain azt mondja, „Ez azt jelenti, hogy képes vagy itt és most a saját életedet teremteni, ha jön valaki, ha nem. Kérdezd meg magadtól, Ha jól meglennék kapcsolat nélkül, hogyan teremteném most az életemet?”

Majd Dain azt is elmagyarázta, hogyan jelenik meg a legtöbb dolog az életben, ha nem keresed azokat, és ugyanez vonatkozik a kapcsolatokra is. Tudod milyen volt egykor, amikor a legkétségbeesettebb voltál, és senki sem akadt, aki időt szakított volna rád? Azt javasolja, hagyj fel a kereséssel. Fordítsd ezt az energiát magadra, és alakíts ki egy erősebb énképet, hogy tisztában legyél minden egyes értékkel, amit kínálsz.

„Ez tudatosítja benned, hogy rendben van, ha önmagadként létezel. –mondja. „És aki valójában erre reagál majd, lesz az, akivel képes leszel egy nagyszerű kapcsolatot kialakítani. Az lesz a vonzó, ami kisugárzik belőled.

Ennek eredményeként, bármilyen kapcsolatot alakítasz ki, sokkal hitelesebb lesz azáltal, hogy felismerik a valódi lényedet, ami jóval túlmutat azon a személyen, aminek egykor mutattad magadat. Így elkerülnek majd azok is, akik nem igazán hozzád valók. Szóval, mi a történet tanulsága? Ha magadat adod, és ezt valaki nagyra becsüli, ahhoz érdemes lehet kapcsolódni.


(Forrás: https://www.popsugar.com/love/Why-Am-I-Single-43737891)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése