2017. május 11., csütörtök

Miért törik össze a szíved?

 
Miért törik össze a szíved? Mindig is ott volt a válasz a csillagjegyedben

Itt az összetört szívek horoszkópja. Minden jegynek van egy tipikus hibája, ami a legnagyobb szerelmi bánatot okozza nekik!
 
Nem is lenne igaz a szerelem, ha olykor nem keveredne bele egy kis szívfájdalom. Gondoljunk csak a legszebb szerelemes versekre! Ha beteljesül, akkor is előfordul, hogy az élet közbeszól, és ha ilyenkor nem fáj, akkor nem is volt igaz. Ha nem teljesül be, akkor is mélyíti lelkünket a sóvárgás. Akárhogy is, egy kis szerelmi bánat is megtaníthat minket még jobban értékelni azt a csodát, amikor két ember őszintén egymásra talál. Viszont sajnos vannak olyan helyzetek, amik kudarcra vannak ítélve, még ha nem is látjuk elsőre. Ezt tudjuk meg csillagjegyünkből, ez az, ami összetöri a szívünket:

Kos:

A hangulatingadozásaid nem mindenkinek való. A makacs és olykor akaratos természetedről nem is beszélve. Hiába van annyi jó tulajdonságod, könnyen előfordulhat, hogy a partnered, eleinte a szerelemtől részegen hangoztatja, hogy a jó és rossz oldaladdal együtt is ugyan úgy szeret. Később azonban, pont amikor te elkezdtél megnyugodni és szabadon kötődni, rájön, hogy túl nagyot vállalt. Ez csak egyféleképpen végződhet...

Bika:

A kapcsolat elején lazára veszed a figurát, így a partnert eléggé meglepheti, amikor lassan elkezdesz belemerülni a viszonyba, és egyre megszállottabb leszel. Ez egy olyan folyamatot indíthat el, amitől ő egy lépést hátrál, te meg még akaratosabbá válsz. Eközben úgy elmélyül a kötődésed, hogy darabokra töri a szíved, ha a kapcsolat emiatt véget ér.

Ikrek:

Annyira szórakozott tudsz lenni, hogy egyes partnerek nehezen tudják eldönteni, hogy komolyan gondolod-e a kapcsolatot vagy sem. Feszültté tesz a gondolat, hogy teljes mélységében kihelyezd magad a pultra, azonban pont ez vezet az elkerülhetetlen szakításhoz. A másik fél hamarabb szakít veled, mint ahogy neked alkalmad lenne. Ezt gyötrő megbánás kíséri.

Rák:

Semmi nem tartja a másikat jobban távol, mint az őszinte bizonytalanság és félelem. Eleinte nem jelent gondot a vállalkozó szellemű lovagnak, hogy unos-untalan biztosítson róla, hogy szeret. És nem mást. Csak téged. Nagyon. A legrosszabb, ha éppen sikerül nagy nehezen meggyőzzön, amikorra ő elfárad és kiég. Aztán egy másik hódító kezdhet mindent előröl. Ez nagyon összetöri a rákok szívét, akiknek a család és a biztonság a legfontosabb.

Oroszlán:

Gyakran elragadtatod magad, és a saját vonzerőd fogságába esel. Amennyire bájos és szórakoztató ez az elején, annyira visszataszító tud lenni a végén. Ha valakit megkedvel és megszok az oroszlán, el sem tudja képzelni, hogy elhagyja őt. Amikor ez bekövetkezik, nagy fájdalmat és fejtörést okoz neki, hogy hirtelen mit nem csinál jól.

Szűz:

Jó vagy a kritikákban. A partnered szempontjából azonban egy idő után ez idegesítő kritizálás, majd üres okoskodás lehet. Ha magára veszi segítő szándékodat. Egy kicsit bizonytalanabb fél úgy érzi majd, hogy nem elég jó hozzád. És ha te azt gondolod hogy igen, a legnagyobb kritika téged fog érni, amikor szakítanak veled. És ez több fájó kés is a szűz hátában, amit csak idővel hever ki.

Mérleg:

A mérleg, ha elkapja a rossz sodrás, akkor az önsajnálat olyan fogságába kerülhet, amiből a partnere hamarosan menekülni akar. Nem azért mert nem szeret. Ha azért, azt a mérleg megérti, és tovább áll idővel. Ha szeret, de elhagy, mert úgy érzi, ő kevés, hogy előrébb mozdítson, és pozitív benyomást tegyen rád, akkor az hosszan tartó törést okozhat a mérlegnek, aki ilyenkor magát hibáztatja.

Skorpió:

A titokzatos skorpió mindenkinek megnyerő. Azonban, ha egyszer csak szakítanak vele, azért, mert túl sok titkot tartott magának túl sokáig, akkor már hiába önti ki a lelkét. A szerelmi bánat bűnbánattal keveredve nagyon fájdalmas tud lenni, amit ez idézhet elő nála.

Nyilas:

A nyilassal igazi kaland és csupa szenvedély az élet! Ám mi van, ha a másik fél mélyíteni szeretné szerelmi gödrötök? Senki nem szeret sokáig ásni eredmény nélkül. Ha a nyilas ellenáll, mert félti a szabadságát, sokszor későn jön rá, hogy az adott partnerrel mégis csak érdemes lett volna áldozatokat hozni a kapcsolatért. Ilyenkor nagyon nehezen veri ki a fejéből az elkövetett hibákat és csak lassan lép tovább.

Bak:

Nem baj, ha bátran nézel szembe a problémákkal, de meg kell tanulnod, hogy megválaszd a megfelelő hangnemet, partnert és pillanatot, ha vitázni szeretnél. A kis apró dolgokon csak át kell siklani. A bak legnagyobb fájdalma, ha későn jön rá, hogy feleslegesen bántotta meg a partnerét, és valami felesleges dolog miatt tartotta magában a haragot.

Vízöntő:

Ideje, hogy kinyílj, és beengedj valakit. Nem várhatod el a nagy Ő-től, hogy a végtelenségig szerelmesen támogasson, ha nem engeded egy foknál közelebb magadhoz. Mindenki fél attól, hogy megbántják, de még fájdalmasabb, ha azért nem teljesül be egy nagy szerelem, mert túl későn nyílsz ki valaki felé, amikorra ő már dühösen becsukta addig nyitott ablakait.

Halak:

Sosem vagy teljesen elégedett életed valóságos voltával. Mindig keresel valamit, valakit. Csak sokára épül fel a halak abból a szívfájdalomból, amikor rájön, hogy már megtalálta, csak végtelen ábrándjai és fantáziája nem hagyta ezt elfogadni. Kevés fájdalmasabb dolog van, mint ha mi hagyjuk el az igazit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése