2017. február 10., péntek

Horoszkóp 2017-re ...

 
Horoszkóp 2017-re minden csillagjegynek!
 
Kos
2016 egy sikeres év volt számodra, ami 2017-ben folytatódni fog. Koncentrálj továbbra is a céljaidra, és bízz magadban a jövőben is. Szilárdítsd meg a pozíciódat 2017-ben, ebben segít a Mars energiája, ami a te domináns bolygód. A családi életedben remek évnek ígérkezik 2017, odahaza nyugodtság, támogatás vesz majd körül, ami nagyon sok pozitív energiával tölti fel az életedet. Ha magányos vagy, a szerelem is megtalálhat a következő évben.

Bika
Elővigyázatos, következetes, intelligens vagy, és így is fogod kezelni 2017-ben a dolgaidat. Sokat fogsz dolgozni, aminek viszont meg lesz az eredménye, elégedett leszel a teljesítményeddel. Jobban fogsz bízni magadban, úgy a szakmai, mint a szerelmi életedben. A legjobban te tudsz egy ütős csapatot összerakni, a kapcsolataidat felnőtt módjára fogod kezelni. A belső tartásod erősebbé válik, hitelesebb, őszintébb viszonyt fogsz ápolni magaddal jövőre. Ha szingli vagy, 2017-ben jó esély kínálkozik az ismerkedésre.
 
Ikrek
Minden kihívással kapcsolatban bátran lépsz fel. Sok utazásra, szakmai fejlődésre számíthatsz a következő esztendőben. Lesz bátorságod kockáztatni, új dolgokat kipróbálni, ami kifizetődő lesz. A bolygók együttállása kedvezően hat az életedre, amit át is fogsz élni 2017-ben. Érdekes emberekkel fogsz megismerkedni, akiknek a véleménye megegyezik a tiéddel. Főként az év eleje lesz kedvező számodra. A családi életedben boldog leszel és a közösségi életben is szerepet vállalsz. Ha magányos vagy, akkor használd ki az időt, hogy nagyobb önbizalomra tegyél szert, majd csak utána érdemes a szerelem felé tekintened.

Rák
2017 egy nagyon jó év lesz, hiszen fejlődés és anyagi bőség fogja jellemezni a következő 12 hónapot. Változásokra számíthatsz a szakmai életedben, de ennek meglesz az anyagi vonzata. A munkahely miatt még lakhelyet is válthatsz. A családi életedben minden rendben lesz, különösen az idősebb hozzátartozóiddal fog javulni a kapcsolatod. Ha szingli vagy, maximálisan használd ki az egyedül töltött időt, mert a javadra válhat.
 
Oroszlán
Szerencsés évre számíthatsz, csodás dolgok fognak történni a szakmai életedben és az pénzügyek terén. Tele leszel életerővel, minden területen sikerül majd helyt állnod 2017-ben. A családi életedben lassan elmúlnak a feszültséget. Ha még egyedül élsz, 2017-ben rád mosolyoghat a nagy Ő, akit már jól ismersz, mivel szerelmes vagy belé, és komoly kapcsolatra számíthatsz.
 
Szűz
A kapcsolatok terén jó évre számíthatsz 2017-ben. Boldognak, motiváltnak, harmonikusnak érzed magad. Közös nyaralást tervezel a szeretteiddel. “Ha meg akarod menteni a világot, menj haza és törődj a családoddal, szeresd őket.” Az idézet Teréz anyától származik, és ez lesz a Te mottód is a jövő évben. Ha egyedülálló vagy, egy bimbózó szerelem köszönhet be életedbe.Azért, hogy beengedd Őt, ki kell tárnod a szíved és a lelked.

Mérleg
Csodás változásokra számíthatsz a szakmai és a magánéletedben egyaránt. 2016-ban sokat dolgoztál azért, hogy elérd a céljaidat, és most ezeket 2017-ben meg fogod alapozni, be fogod biztosítani. A jövő évben jobban oda kell figyelned magadra, a személyes igényeidre, mert csak így válhatsz boldogabb emberré.
Ha egyedülálló vagy, egy közeli barátoddal szorosabbra fűzheted a kapcsolatodat.
 
Skorpió
Optimista leszel 2017-ben, hiszen a nehézségek, a kihívások ellenére emelt fővel kerülsz ki az előnytelen helyzetekből is. Éretten viselkedsz, ezért az anyagiak terén stabilizálódni fog a helyzeted, annak ellenére, hogy az emberi kapcsolataid nem fognak a legjobban alakulni jövőre. Ha egyedülálló vagy, intenzív szerelmi kapcsolatba bonyolódhatsz, ami lehet, hogy nem fog sokáig tartani, de te ezt nem is bánod.
 
Nyilas
Sok lehetőséget hoz az életedbe a 2017-es év. Az első hónapokban a munkahelyeden kihívásokkal találhatod szembe magadat, hiába dolgozol sokat, nem biztos, hogy jó eredményeket fogsz tudni elérni. A szerelmi életedben viszont remek esztendő lesz a 2017-es, sok tervedet meg tudod valósítani. Ha szingli vagy, akkor egy különleges emberrel fogsz találkozni. 2017 vége szerelmi szempontból fantasztikus lesz.
 
Bak
Általánosságban nézve egy remek évre számíthatsz. 2017-ben beérik a sok befektetés gyümölcse, legyen szó az a családi, vagy szakmai életben. Fordíts időt a pihenésre, kikapcsolódásra, foglalkozz a családoddal, barátaiddal, vagy a legfantasztikusabb emberrel, aki ott van melletted. 2017 őszén pozitív dolgok fognak történni az életedben. Ha szingli vagy, 2017-ben lesz alkalom a szórakozásra, ismerkedésre, romantikus esti sétákra.
 
Vízöntő
2017-ben teljesülhetnek az álmaid, vonatkozzanak azok a karrieredre, vagy a családodra. Fejlődés, haladás, siker fogja jellemezni a következő egy évet. A családi életedben békés időszakra számíthatsz, házasság, eljegyzés is történhet, de a gyerekvállalásra is alkalmas lesz a következő 12 hónap. Ha egyedülálló vagy, jó hírekre számíthatsz, mivel most minden adott lesz ahhoz, hogy rátalálj az igaz szerelemre.
 
Halak
2016 volt az első jobb év az előző esztendőkhöz viszonyítva, és ez a tendencia 2017-ben is folytatódik. Ha már visszanyerted az önbizalmad, akkor képes leszel meglátni a lehetőségeket, és cselekedni fogsz, mert bízol a saját erődben, kitartásodban. Ez pedig elégedettséggel tölt el. Ugyanezen energiák fognak érvényesülni a szerelmi, családi, baráti életedben is. Ha szingli vagy, most nyitottabb szívvel tekinthetsz egy új szerelem kibontakozására.
 
(EGYAZEGYBEN.COM)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése