2016. július 10., vasárnap

Merj szeretni és merd kitárni a szíved...


Mindenki a szerelmet, a lélek együtt rezdülését keresi, de a szívét megnyitni nem meri...Hogyan várhatod a szerelmet, ha a sebzett váradból, nagy kőfalakkal körbe vett házadból kergeted a csodát? A múlt sebei begyógyulnak és amikor tovább léptél, ki kell nyitni a szívet,mert a félelmek az újabb sebektől ugyan megóvnak, de a boldogság útját állják.

Aki mer, az nyer alapon, itt is érvényes a mondás, hiszen nem szárnyalhatsz vad szenvedéllyel a félelem tengerében.
Hinni kell, hogy most másképp lesz, hinni, hogy nem bántanak újra és hinni, hogy várnak rád még nagy érzelmek.


Hiszem, hogy csakis szenvedéllyel lehet élni, mert az egyetlen ami hajt, az nem más, mint a töretlen vágy. Padlóra küldhet az élet, de a felelős te vagy, senki más és ezért talán könnyebb a felállás.
Amikor kiheverted, tanultál belőle és megerősödtél, akkor leszel képes hegyeket is megmozgatni a vágyért, egy pillantásért, az érintésért, egy illatért, egy csókért vagy egy közös szívdobbanásért. Engedd és nyisd ki a szíved, hogy a lelked szárnyalhasson...ne engedd, hogy a csoda, amely rád vár kihasználatlan maradjon.
Olyan erőt ad, amelyet elképzelni sem tudsz. Olyan boldogságot ad, amelybe bele olvadni lehet csak és száguldani a vágyak és szenvedélyek viharos óceánján.


Sokan csak várnak, de nem tesznek semmit,hogy a falak leomoljanak. Azután jön valaki és pillanatok alatt rombolja le az évek óta gondosan felépített, erősnek hitt falakat a szíved körül és ott állsz mezítelenül, sebezhetően...rettegve és reménykedve, hogy most talán másképp lesz....most talán nem kapok sebeket...!

Merj szeretni és merd kitárni a szíved, mert arra született mindenki, hogy szeressen és viszont szeressék.
Ennél nagyobb erő nincs a Föld nevű bolygón...!
Ugorj, ha kell a semmibe, hogy az Univerzum segíthessen!
Adj esélyt magadnak és a lelkednek!


https://www.youtube.com/watch…

 
(Szigeti Krisztina)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése