2016. július 19., kedd

ÁRNY ÉS FÉNY VILÁGA…..


ÁRNY ÉS FÉNY VILÁGA…..

Mond mindig azt amit hallani szeretnének a körülötted élők….. Tégy és viselkedj mindig úgy és aszerint amit elvárnak tőled….. Felelj meg mindennek és mindenkinek körülötted! És vakon hidd azt ha így teszel, mindig sütni fog a nap… Így merülj el, a komfortos élet mocsarában….
Idővel majd, mikor már jó mélyre merültél s bűzlesz az illuzórikus életed szagától, a bűntudat vagy érzelmi zsarolás által kialakult megfelelési kényszeredbe belefáradva, betegedve, összetörve, megöregedve, ráébredsz majd, ez idáig mindenkiről, csak nem rólad szólt…..
Hirtelen mag-ányosnak és elveszettnek érzed mag-od, elkezdődik önsajnálatod…. Azonban ez a felismerés valaminek a kezdete! Felhőbe burkolódzik világod. Rideggé, ismeretlenné válik minden…. Szívednek melege az ami belobbantja benső Mag-odat… S Mag-odnak melege először benső napodat kezdi hevíteni…. majd külső világodra is kivetül….EGYÉ válsz!
Ez a világ már a valóság….. Képessé váltál Mag-od-on keresztül kifelé is őszintén, tisztán SZERETNI….! Ez már nem a megalkuvó rettegő éned…. Ez már az egységes, tudatos FÉNYED! Hol pedig egység van ott NINCS MAGÁNY!


(Siloám Neo)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése