2016. február 21., vasárnap

ÉN HISZEK BENNED.....!


ÉN HISZEK BENNED.....! TE MIÉRT NEM BÍZOL MAG-ADBAN.....?

Amíg mástól várod a boldogságodat, elképzelt ideáid, terveid, vágyaid megvalósulását, addig egy űrt, egy fekete lyukat építesz a magad univerzumában….
A fekete lyuk az egód, ami birtokol, elvár és kapaszkodik, ragaszkodik, tárgyakhoz, személyekhez, érzésekhez…….

 

Így megteremtve a kényszert, megteremtve a megfelelést a körülötted élő emberekben és saját boldogtalanságodat….. Lekorlátozol mindent és mindenkit magad körül, ezzel megölve a természetességet és a szabadságot…..
Majd csak figyeld kommunikációdat amikor számon kérsz a „szeretteidtől”, a párodtól, a gyermekedtől, a munkatársaidtól, embertársaidtól….
Figyeld magad most, miként menekülsz el, zárkózol el az írásom igazsága elől….. Ne feledd, valamiért ez az írás megtalált! Dönthetsz úgy hogy befogadod az igazságot, tudatosan figyelsz kommunikációdra és elfogadod a dolgokat úgy ahogy megtörténnek. Közben megtalálod, miként tudsz Mag-ad önállóan, egyedül boldog lenni az életben…..

 

Felismered kisebb rendű énedet, megbékélsz önmagaddal és megtalálod MAG-od…..
Belátod, nem kell birtokolnod semmit és senkit, mert egy vagy velük, egy vagy az egységgel az egésszel, a részeid és TE is a részük vagy….
Így a fekete lyuk megszűnik létezni, helyén egy csodálatos új csillag születik, melynek fénye, más univerzumokat is beragyog…….ez az örök valóság, az élet!
Ez vagy TE…… ennek a fénylő csillagnak a szikrája ott van benned és minden más emberben is……Írásommal ezt a szikrát próbálom belobbantani, a szeretet fényévé hevíteni…...

 

Nem várom el a változásod, a szeretet általi belátásod, mert tudom, valaminek okán, megfelelő térben és kellő időben meg fog történni…..
Nincs más dolgom, csak tisztán, SZERETNI TÉGED……!


(Siloám Neo)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése