2015. december 19., szombat

Ikerláng-szerelem: önmagad elől nem menekülhetsz

 
Ikerláng-szerelem: önmagad elől nem menekülhetsz
 
Vizsgáljuk meg energetikailag az ikerláng szerelmet, segítek megérteni a Mennyei szerelem befogadását.

Yin és Yang : életenergia áramlásának pozitív és negatív azaz a csí két pólusa, a hegy árnyékos és napos oldala is. Egymásba fonódó fekete (yin) és fehér (yang) a földi jelenséget és élőlényeket szimbolizálja, a kör, amely körbe zárja őket, az élet kezdette és a vége ezért misztikus és nem evilági ez a szerelem.

Az univerzum a teljesség jele. Mindegyikben van egy kisdarab a másikból, így kiegészítik egymást tehát semmi sem csak Yang vagy Yin, így az univerzumban minden jellemezhető a Yin – Yang szimbólummal, két ellentét egységet alkot és nincs meg egymás nélkül .

Az ikerlángoknál ez az energia kiegyenlítődés, befogadás, összecsiszolódása okoz fájdalmat, azonban mikor a harmonizáció megtörtént legmagasabb szerelem rezgésben élhetik az életüket, ebben a kapcsolatban kizárt a csak baráti kapcsolat, itt fontos az összeolvadás egy magasabb szintű kapcsolódás a tantra szeretkezés legnagyobb magasságát élhetik meg, hiszen itt a lélek, tudat szeretkezik.

Yang: a fehér, a forró, az égető és fényes, “nappali” energia az agy bal féltekéjében mozog szívesen, jellemzői: logika, tényekre alapozás, az erő és hatalom szeretetének fészke. Jó irányító és ezt szívesen is teszi, de ha nincs olyan pozícióban törekszik is rá, hogy átvegye az irányítást.

Yin: a fekete, hideg, hűvös és “éjszakai”. De a medálokon, jeleken nincs jelentősége a színeknek, csak azt érzékeltetik, hogy agyféltekénk jobb oldalára jellemző az érzelmek erősebb átélése és a képzelő erő is. A nagyobb részt yin energiával rendelkező ember (de helyzetenként is változhat bennünk az energia yin vagy yang minősége) jellemzői: szívesen követ másokat, érzéseit őszintén kinyilvánítja s a tapasztalatként megélteket szívesen megosztja másokkal.

A két energiát egyensúlyba kell helyezni, mert minden élethelyzetre érvényes legyen a családod, barátaid, munkahelyed, ez kihat például, ha te hosszabb ideig érzelmileg stresszes állapotban vagy (és tudatosan vagy bölcs rálátással nem tudod ezt megoldani) és mivel a stressz az yang, így egy yin típusú ideg összeroppanásba menekül a szervezet. Itt lép be a menekülési, futási fázis az ikerlángoknál, tehát tudatosan törekedj a boldogságra, teljességre, szeretet energiádat áraszd. Nem ajánlom az elengedést, mi elől futsz?

Önmagad elől nem menekülhetsz, hisz Ő te és Te Ő.

Végtelen jele fekvő nyolcas, két ellentétes fázisú sinus hullám együtt fut, amelyek nem oltják ki egymást. A nyolcas jobb oldali köre óramutató járásával megegyező irányban forog, ez a Yang pólus, míg a bal oldali vele ellentétesen, ez a Yin pólus.

A végtelen jel két ellentétes elv harmonikus egységét jeleníti meg. A végtelen a korlátlan időt és teret jelképezi. Teodicea Isteni végtelenség, emberi szellem, amely “képességileg minden”. A megszorítás nélküli vagy minden szempontból végtelen és mindenféle korlátozottságot kizár.

Az isteni lét valóságossága!

A mi világunk csak egy része a végső valóságnak, a végtelen jelén túl még sok végtelen található, és vesz körül bennünket, amelyeket a polaritás világában kell felfognunk, megértenünk, és elfogadnunk, mert mi itt létezünk a Mostban.

“A jelent meghatározza a MI VALÓSÁGUNKNAK hívott energia, amely a jelenből, a múltunkból és jövőnk lehetőségeiből áll össze.”

Aki érti az isteni JELENT, érti, hogy bármi is történjen, az képességei keretei közé fog esni, mivel ő maga teremtette meg azt a valóságot.”

A végtelen tiszta megjelenése az ikerláng, szent szerelem.

Jellemzői:

Legelső találkozásnál felismered, különös érzés kerít hatalmába…láttad már valahol, a szemeibe beleolvadsz. Mikor együtt vagytok, rájöttök egy földi titokra: nem létezik idő, megszűnik körülöttetek minden, csak Ti ketten vagytok. Különös nyugalomban érzed őt teljesen és jól érzed magad, feltöltitek egymást pillanatok alatt. Olyan energiát éreztek, amit azelőtt soha. Mintha egy másik dimenzióban lennétek.

Mosolyogtok a lehetetlenen, egyik pillanatról a másikra azt veszed észre, megbeszéltétek szinte az egész életeteket, nincs benned titkolózás, megnyílsz előtte, és ő is előtted.

Ragyogsz és akkor energiád lesz, meglátod mindenben a csodát, a szeretetet, az isteni terv rendezésének folyamatát, a feltétel nélküli szeretet rezgés megjelenik az életetekben, hiszen energiáitok egybeolvadnak. Megtapasztaljátok a világok legnagyobb csodáját: a feltétel nélküli igaz, tiszta, őszinte szerelmet. Kialakul közöttetek a telepatikus kommunikáció, szinte beszélni sem kell… mindent megértetek.

Attól tökéletes számodra, hogy létezik. Érzitek egymást, tudjátok, mi történik egymással. Egymásra vagytok hangolódva, energetikailag elválaszthatatlanok vagytok. Még akkor is, ha fizikailag nem vagytok egy helyen. Felgyorsul lelki fejlődésetek, végtelen szeretet és erő lép félelmeitek helyébe. Erősnek érzitek magatokat. Együtt legyőzhetetlenek vagytok.

Ebben a kapcsolatban felesleges a játszma, olyan, mintha Önmagad ellen játszanál. Légy befogadó, ne fuss el, hisz Önmagad elől sem tudsz el futni.  Legnagyobb türelem és Önmagunk megismerésének a legtisztább folyamata.

Ne feledd: Atyánk a legjobb harcosainak adja a legszebb harcokat, és minden harcos egyszer ráébred Önmaga ellen harcol minden egyes csatája során, így kezded el leszedni Önmagadról az álarcaidat, mert bizony mondom Neked, amikor azt gondolod, te Önmagad vagy, akkor olyan messze vagy attól, ami igazából vagy.

Mikor elmondod, hogy tisztán, igazán szereted Önmagad, az Atyát, minden láthatatlant és láthatót, bocsáss meg önmagadnak, s minden embernek, aki az életedben fájdalmat okozott, ne feledd: tanulási szakasz volt, s  az életfeladataidat Te magad teremteted az életedben, hisz ezek a fájdalmak a te mestereid, vedd el amit tanulnod kellett és hálásan köszönd meg, töltsd meg a szíved szeretettel és lépj tovább, ne cipeld a terheket… tedd le. Nem elég áhítozni a világ legnagyobb szerelme megélésére, dolgozz magadon, a legélesebb tükör az ikerlángod.

Bizony, amit benne és másokban látsz hibát, az mind Önmagadban látod, és bizony szenvedni fogsz, míg nem rakod le. Térj vissza a természetbe, ülj le és hallgasd a csendet, meditálj.

Hallgass zenét, táncolj, énekelj, énekeld ki Önmagadból a lerakodott fájdalmaidat. Napnézés a világ legnagyobb csodáinak egyike, évezredek óta használjuk. Ősi tudást meg kell nyitnod Önmagadban, ne azzal törődj, ki mit mond és gondol, hisz az rajtad kívül áll, az Ő karmájuk..nem a tiéd. Teljesen rajtad kívül esik. Éld meg Önmagad! A teljesség azt jelenti, elvárások nélküli szeretetet adsz.

Szeretettem legyen veletek, küldöm Mária Magdaléna egy szép áldását az utatok csodás szerelem, szeretetteljes beteljesítésére, az évfordulója, ünnepe alkalmával:

„Hadd legyen a szívem útja Ég, Föld egyesülésének, Hadd legyen a szívem otthona Minden földi élőlénynek.

Földi élet, Égi világ Szívemen át érintkezzen, Szívem pedig szíve legyen Minden földi teremtménynek.”


(Szeretettel: Florida Flor)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése