2015. december 19., szombat

A "hazaérkezés" érzése...


Egy kis Ikerláng téma. :))mostanság felmerült kérdések, együtt gondolkodásra - Veletek.

Ezt ma küldte egy kedves Barátom, a következő kommenttel:
"Csak a nagyon erős nők vállalták be a nehezebb utat a Másik Felükhöz." Meg persze nyilván erős Férfiak adott esetben.


"„Egyszer régen megbeszéltük, hogy találkozunk. Egyszer régen egy magasabb világban megbeszéltük, hogy megtaláljuk egymást. Jeleket raktunk egymás életébe, hogy felismerjük egymást. Ilyen jelek a mosolyod, a szemed csillogása, a kacagásod, egy érintés vagy egy szó pl. Szivárvány- ami elindítja Benned, hogy felébredj rám és megtaláljuk egymást.”

Nem tudom kitől származik az idézet, mert nem találtam a forrást. De benne van a kulcsszó: a felébredés.

Nos, amit a leggyakrabban tapasztalok, hogy az esetek többségében nem értik, hogy milyen is az Ikerláng kapcsolódás. Mi történik a két ember között és miért nem "csak egy szimpla" szerelem, vonzalom. Sokszor sajnos olyan terapeuták és segítők beszélnek erről, akik maguk sem tudják, mi ez pontosan. Nos ez azért feltűnik egy idő után... :)) nem túlságosan hiteles, a téma viszont nagyon is népszerű...

Ez is karmikus kötelék, hiszen találkoztunk már sokszor...amikor is nem tudott a két Fél Egésszé válni valamiért.
Ennek talán most van itt az ideje, amely mindenképpen különleges időszak. Minden szempontból az egyébként.
Olvastunk sémát, miszerint mi után mi következik, ha a Társak felismerték egymást. Azt gondolom ez többé-kevésbé úgy is van, de nem pontosan úgy és nyilván nem mindenkinél ugyanakkor és nem mindenkinél tart ugyanaddig...
Nem mindenki van ugyanazon rezgésen.
Ami a lényege, hogy maga a felismerés is egészen csodálatos, amikor a két ember először egymásra néz...az értetlenség, hogy ki ez a Nő/Férfi? miért nézem? miért vonz? az azonnali összhang és harmónia.
A kapcsolódás itt kezdődik és ezt követően semmi sem marad már ugyanolyan, mint annak előtte.
A "hazaérkezés" érzése felülírja az elme kiáltását, hogy: menj tovább, mit akarsz ettől az embertől, hiszen nem is kérted!
Ez jó darabig eltarthat, vonzás és taszítás, szerelem és eltávolodás a műsor részei. Mikor mi. Rendkívül fájdalmas és gyönyörű kapcsolat egyben. Jó erősnek kell lenni hozzá valóban. Nem véletlen, hogy csak az kapja, aki elbírja.
Ahogyan leírjátok és elmondjátok nekem a saját történeteiteket, az azonosság megdöbbentő.
 

Sajnos az a része a történetnek, amikor a Másik elfordul, elutasít és elmegy már kevésbé mókás. Ugyanis megérkezik a pánik és a félelem, hogy most mi lesz? Hogyan éljek eztán úgy tovább, mintha mi sem történt volna. Az erős hiányérzet.
 

Az Ikerláng-szerelem nemigen felejthető. Nem helyettesíthető szerintem.
Persze sokan élik meg azt, hogy ilyenkor találnak egy jó társat, egy "jó embert", ahogy mondják. Akivel majd jaj de boldog leszek.
Azt gondolom nem ez a megoldás. Legalábbis nem azonnal és bosszúból. Létezik a duálpár kapcsolódás is, amelyből lehet boldog szerelem akár. De arra is késznek kell lenni és érdemes nem sérülten keresgélni. Választás kérdése.
A szívünk úgyis mindig jelez és a testünk is. Hiszen az Ikerláng szerelem elképesztő fizikai és lelki jelekkel jár, mely sokféle lehet: mellkas nyomás, durván szapora szívverés, nagy gombóc a gyomorban, stb. Mindenki, aki átéli tudja, mert addig olyannal nem találkozott...
A Másik gondolatainak és érzéseinek átvétele, akkor is tudnak egymásról, ha egyébként térben távol kerülnek.
Ha az egyik érzi a hiányt, a másik is. Ha az egyikük szenved, szomorú, a másik is az lehet egy szempillantás alatt.
Ugyanígy az öröm is, ha boldog, a másik is érzi ezt az örömet.
Tudja, ha a közelben van és fel fog tűnni váratlanul, akár napokkal előbb is.
Mire érdemes törekedni, ha nincs Veled?
Ennek elfogadására és nem a tudomásul vételére. A megadásra. Jól-létre. A függőség elengedésére.
Ha Ő most nem kér, nincs mit tenni.
Még nincs készen erre, még nem tart ott, nem érti, megijed, stb. Küzdelem az érzelmek ellen, mert felülkerekedik az Ego.
Ha ez történik, akkor türelem, akiket Odafent egymásnak rendeltek, egymásra fognak találni. De ahhoz egyforma rezgés szükséges...
Mikor?-ezt a kérdést felejtsd el! Az idő nem számít, nem lényeges. Akkor, amikor kell.
 

Ez a kapcsolat Ajándék, bármi is legyen a vége.
 

(szeretettel, Andi)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése