2014. december 18., csütörtök

Úgy szeretlek, mint...


Úgy szeretlek, mint... El tudod mondani neki?
 
Te tudod, mit kell mondanod annak az embernek, aki a legfontosabb az életedben? Egy szónál hosszabban is meg tudod fogalmazni ezt, szép szavakba tudod önteni a szerelmedet, szeretetedet? Próbáld meg, segítünk!

Természetes, hogy szeretjük a párunkat, a gyermekünket, a szüleinket, a testvéreinket, a legjobb barátainkat. Hihetetlenül sokat adnak nekünk, annyira, hogy alig tudjuk szavakba önteni. Nélkülük elképzelhetetlen lenne az élet, ők a legszebb, a legértékesebb ajándék az életünkben. De milyen gyakran mondjuk ezt nekik? És hogyan?


 
Az emberek (párkapcsolatban különösen) igénylik a figyelmet, a kényeztetést és a szeretetet. És nem csak tettekben, szavakban is. Egy-egy szép őszinte vallomás sokkal többet árul el az érzéseidről, mint gondolnád. Összegyűjtöttük a legszebb szeretet kinyilvánító mondatokat azok számára, akik igazán megérdemlik. Ezek egyenesen a szívhez szólnak.  

Jobban szeretlek, mint…


... a forró pezsgőfürdőt egy esős őszi napon.
... egy nagy csokoládé fagylaltot tejszínhabbal.
... az első csésze kávét reggelente.
... egy dedikált Bon Jovi pólót.
... egy kényeztető talpmasszázst.
… Teddymackót gyerekkoromban.
... a friss kenyér illatát vasárnap reggel.
… a tengerparti nyaralást.
… egy ennivalóan édes kiskutyát/kismacskát.
... az első hóvirágot tavasszal.
... azt a pillanatot, amikor a fizetésem megérkezik a bankszámlámra.
… az utolsó ingyenes parkolási lehetőséget a zsúfolt bevásárlóközpontban.
... egy pikniket a naplementés  tengerparton.
... a frissen vetett ágyat.
… az utolsó csokis süti a dobozban.

 
És ezzel még nincs vége, rengeteg kedves, őszinte mondatot kreálhatsz te is, amivel kifejezheted szerelmedet, szeretetedet. S hogy miért? Mert mindez elengedhetetlen ahhoz, hogy hosszú távon harmóniában és boldogságban élj.

Sokan azt gondolják: „Minek mondjam minden nap, hogy szeretem, mikor úgyis tudja? Ha nem szeretném, nem élnék vele!” Ez óriási tévedés! Mindkét nem képviselői minden nap igénylik a szeretet megnyilvánulását. Ha sokáig nem kapnak „bizonyítékot” a szeretetről, elbizonytalanodnak, úgy érzik, nem érdemlik meg a szeretetet, és gyakran megfogalmazzák, hogy „őket talán nem is lehet szeretni”.


(kiskegyed.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése