2013. október 30., szerda

Karmikus vonzódások

Karmikus vonzódások

A szerelem a karmában is fontos helyet foglal el. Ha például valaki első pillantásra szerelmes lesz, akkor valószínűleg arról van szó, hogy egy régi, előző életekre visszanyúló, be nem teljesült kapcsolat folytatódik a jelenben. Ezekre a találkozásokra jellemző, hogy látszólag semmilyen előzményük nincs, mégis gyorsan alakul ki az összetartozás érzése, amely nagyon erős. Ha két ember egykor sokat jelentett egymásnak, következő inkarnációjukban újra találkoznak, és öntudatlanul is felismerik a másikat. Ilyenkor elég egy
pillantás, egy hanghordozás, egy mosoly, és bekattannak a régi emlékek.



Ismeretlenül is ismerősnek érzik a másikat, és bármennyi észérv szól ellene, bármennyire küzdenek is, nem tudják kivonni magukat a kapcsolat hatása alól. Biztosak lehetnek benne, hogy ismét dolgunk van egymással. Vagy az, hogy eddig be nem teljesült kapcsolatukat most megéljék, learassák korábbi munkájuk gyümölcsét, vagy az, hogy félbehagyott ügyeiket rendezzék, lezáratlan problémáikat végre megoldják, és jóvátegyék, ha korábban bántották egymást.

Tanulnunk kell, tetszik vagy sem. Ha nem hozzuk helyre korábban vétett hibáinkat, újra és újra szembe kell néznünk velük.


(astronet)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése