2012. október 30., kedd

Vércsoport horoszkóp




Horoszkóp vércsoport szerint

1934-ben egy japán pszichológus rájött, hogy a vércsoport és a jellem összefügg egymással.


 

„A“ vércsoport – Hivatását lelkiismeretesen látja el. Gyakran kerül ki közülük úgynevezett csúcsmenedzser. Tökéleteset szeretne nyújtani szinte mindenben. Környezete megbecsüli, a felszínességet semmiben nem ismeri. Vagy szenvedélyesen csinál valamit, vagy sehogy. Alkalomadtán kevésbé tűnik barátságosnak, mivel az köti főleg, amivel épp foglalkozik. Sem barátságot, sem szerelmet nem köt addig, míg meg nem győződik arról, hogy a legjobbat választotta. Ha viszont döntött, a végsőkig kitart.
 
 
„B“ vércsoport – Gyengédségét, tapasztalatát durva köpönyeg alá rejti. Nem lehet gyorsan kihozni a sodrából. Önmagával szemben is magas követelményeket támaszt. Ugyanúgy türelmetlen és egyáltalán nem elnéző a környezetében élők hibáival, gyengeségeivel szemben is. Erős hajlama van a féltékenységre. Érzelmi kapcsolatait is teljesen hibátlanul, minden kivetnivaló nélkül akarja megélni. Féltékenysége nem beteges vagy eltúlzott, hanem abból ered, hogy ideált képzelt magának, azt megvalósulva szeretné látni.

 

„AB“ vércsoport – Nem bonyolult természetű emberek. Érzelmi életük szinte sosem jut nyugvópontra. Erősen függ hangulataitól, érzelmeitől. Kapcsolataiban is állandóan kétségek gyötrik, gyakran alaptalan félelmek áldozata lesz, s ilyenkor érzelmei a holtponton vannak, mély depresszióba merül. Saját véleményéhez nem ragaszkodik túlzottan. Az egyhangúságot szinte utálja. Az érzelmek nagy jelentőségűek számára. Nem akar a másik fölött uralkodni, sőt úgy tudja alárendelni magát a másik akaratának, hogy közben boldog.

 

„0“ vércsoport – Intenzív érzelmi életet él. Szinte állandóan kapcsolatot keres másokkal. Ez a készsége segíti az üzleti életben is. Sok film-, tévésztár is ebbe a vércsoportba tartozik. Üzleti szimata félelmetes erejű energiája, aktivitása a gyökere a siker utáni vágynak. Sohasem adja fel. A szerelemben általában sikeres. Kedvezőtlen esetben az ész elnyomja nála az érzelmeket, s ilyenkor képes érdekházasságot kötni – persze a partnerét ilyenkor is biztosítja érzelmeiről.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése