2012. április 5., csütörtök

Szeret Ő!

































Szerető az egyik legszebb magyar szó. Sokan félreértik, félremagyarázzák, pedig tiszta, őszinte, érzelmeket tartalmazó viszonyra utal! Benne van a szóban: szeret Ő! Ez a kapcsolat nem keverhető azzal, amikor valakinek szexpartnere van. Az egyik csak a szexről szól, nincsenek érzelmek, nincsenek kötődések, nincs jövőkép, csak a vágy, a pillanat varázsa van! A két félnek semmi köze egymáshoz, nem ismerik egymást, nem is akarják megismerni egymást, csak a nyers testiséget akarják! Kinek egy, kinek több szexpartnere van. Van, aki csak néha, van aki állandóan keresi őket. Ha valaki erre vágyik, szabad, lehet, csak tudni kell mi az ára! Mindennek megfizetjük az árát. Előbb, vagy utóbb de jön a számla is. Akinek szeretője van, az érzelmekkel telve éli meg a kapcsolatát. Figyel a másikra, ismeri, ismerni akarja, kötődik hozzá! A szerető monogám kapcsolat! A szeretői viszony erőt ad. Mindkét fél (MONDOM MINDKÉT FÉL) áldoz rá, energiát, érzelmeket fektet a kapcsolatba, mert a szeretői viszony egy fontos és értékes kapcsolat! A szeretők tisztelik egymást! A szeretők, azért "csak" szeretők, mert az életükhöz, a kapcsolat ezen fajtája teszi hozzá a legtöbbet! A karrierjük, egyéb elkötelezettségük vagy pusztán praktikus okok miatt választják! Önként és tudatosan! A szerető nem csak szexpartner, ne keverjük a fogalmakat és ne nevezzük szeretőnknek azt, akit csak a szex miatt akarunk. Ne csapjuk be, ne hazudjunk neki! És Te se hagyd, hogy szeretőnek hívjanak, amikor csak szexpartner vagy! Sok nő hiszi, hogy ő szerető, pedig csak szexpartner. Játsszunk tisztességesen és várjuk el, hogy tisztességesek legyenek velünk!

Az élet és az emberek színesek, így az elvárások is. Arra kellene figyelni, hogy egymás kölcsönös érintése, ne csak a szexualitással legyen kapcsolatos. Ha hiányzik az érintés, az érintésekből a melegség, akkor üresnek érzed az életed, elégedetlen leszel: valami hiányozni fog. Az érzéki érintések a testi és lelki kapcsolat egészséges működéséhez épp annyira szükségesek, mint a szexualitás.

A szexis férfias érzelmek és gondolatok hatására, végtelen lehetőségek szökkentik szárba a gyönyört. Ahogy megélitek az érzékiséget, az egész világ ragyog és együtt nevet veletek a szeretkezésben. A szeretkezés művészet, több az ösztönös szexualitásnál.
A nő a teremtés lágyságában, odaadásában megnyilvánuló, végtelen erő. Az igazi nő maga a határtalan lehetőség és folyamatos változás csodája, öröme, boldogsága.
A Nő az Univerzum egyik legragyogóbb ékszere. Egyedülállóan csodálatos teremtmény, határtalan, odaadó lény, a lágyságában és befogadásában megnyilvánuló teremtő ereje végtelen és újabb szeretkezésre kell, hogy ösztönözzön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése